Publicaties

De Ruijter Strategie zet al ruim 25 jaar de toekomst op de agenda bij overheid en bedrijfsleven.

Corona: scenario’s en strategie

We zitten nog middenin de pandemie van het coronavirus; de vooruitzichten zijn inmiddels dat deze op korte termijn nog niet weg gaat, ook al is er inmiddels een vaccin. Wat als de post-corona wereld nooit meer hetzelfde wordt? Vier scenario's.

Kids Society Erica - Strategie richting 2030

Een nieuw strategisch plan voor KSE, waar men kinderen ook de komende jaren met een fijn gevoel wil laten terugkijken op een mooie, leerzame en plezierige tijd.

Scenario 2040

Wie verder wil komen, moet vooruit durven kijken. Een blik op 2040 vanuit de technische sector, in opdracht van Techniek Nederland.

Waternet Toekomstverkenning Drinkwater 2050

Waternet levert kwalitatief hoogwaardig drinkwater in en rond Amsterdam. Op welke toekomstige ontwikkelingen, die impact kunnen hebben op deze taak, moet Waternet zich voorbereiden?

Net verschenen: The World of Visual Facilitation

Visueel werken helpt om beter samen te werken, mensen te verbinden en te betrekken en meer af te maken. Met dit boek leer je hoe dat werkt.

Woningcorporatie Intermaris presenteert meerjarenvisie

Via een participatief proces heeft Intermaris haar koers voor de komende jaren bepaald in de meerjarenvisie "Intermaris, voor jouw (t)huis".

Boekentip: Dansen met dilemma's

Op weg naar wederzijdse winst.
Naar het voetballen of naar mijn moeder? Een auto of een nieuwe keuken? Na de studie een baan zoeken of nog een wereldreis maken?

NVRD toekomstscenario's circulaire economie

De komende decennia zal de sector voor afvalbeheer en beheer van de openbare ruimte met veel uitdagingen te maken krijgen. Wat wordt de rol van de sector in de circulaire economie?

1234567891011›››