Brancheverenigingen

Hoe bespreek je strategie met een club vol concurrenten? Hoe maak je ‘de taart’ groter voor alle leden? Hoe gebruik je je jaarlijkse congres om niet alleen achterom, maar vooral vooruit te kijken? Met het boek Vereniging met Toekomst,maar ook met lezingen, workshops, trainingen via o.a. de AVVM, toekomstverkenningen en het maken van toekomstgerichte visies helpt De Ruijter Strategie brancheverenigingen om de toekomst van hun branche in kaart te brengen. Dit helpt de leden en het bureau van de vereniging maar ook belanghebbenden in de buitenwereld, zoals kredietverstrekkers.

Brancheverenigingen die samen met De Ruijter Strategie de toekomst op de agenda hebben gezet, zijn:

Lees ook ons artikel ‘Creating a bigger pie’, geschreven in samenwerking met Jules Lejeune van Lejeune Association Management. Met Jules en Bianca Rootsaert schreven we ook een artikel in de VM over drie archetypen bestuurders in brancheverenigingen, waar het Bestuurderscentrum inmiddels een aantal inspiratiesessies over heeft georganiseerd.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening voor brancheverenigingen? Neem vrijblijvend contact met ons op via (020) 625 02 14, of mail naar Jolanda van Heijningen: jolanda@deruijter.net