Jolanda van Heijningen

"Met beeld en taal kun je de toekomst nu al vormgeven."

Als senior consultant/adjunct directeur houdt Jolanda van Heijningen (International Business & Languages, Hogeschool voor Economische Studies Amsterdam) bij De Ruijter Strategie het overzicht over de portefeuille aan strategie- en scenarioprojecten. Behalve projectmanager, schrijver en (eind)redacteur is zij ook algemeen aanspreekpunt voor de opdrachtgevers.

Sinds 2003 heeft Jolanda al vele toekomstverkenningen en strategietrajecten begeleid bij o.a. het COA, pensioenfondsen ABP, BPL en PMT, het Ministerie van BZK, het Ministerie van SZW en diverse brancheverenigingen, gemeenten en woningcorporaties, meestal in de rol van projectmanager en schrijver.

Voordat Jolanda in 2003 bij De Ruijter Strategie aan de slag ging, werkte ze als copywriter en direct marketing specialist, o.a. bij Yves Rocher Nederland en Fortis Bank. Daar heeft ze geleerd dat een helder plan van aanpak en oog voor detail het eindresultaat kunnen maken of breken, een inzicht waar ze bij De Ruijter Strategie nog dagelijks plezier van heeft.

In haar vrije tijd geniet Jolanda met haar partner, familie en vrienden van het goede leven, binnen en buiten Nederland.