Bedrijfsleven

In een bedrijf worden continu plannen gemaakt om er in de toekomst beter voor te staan, of het nu gaat om jaarplannen, budgetten, afdelingsplannen, missie & visie, strategisch saneren, business cases, een HR-visie of een businessplan. Ondernemen doe je niet alleen en zowel binnen als buiten de organisatie zijn er talloze visies op hoe het verder moet en waarin geïnvesteerd moet worden. Marktleiders in het bedrijfsleven hebben niemand om te volgen, en zullen dus zelf de toekomst moeten verkennen en vormgeven. Wij helpen bedrijven de toekomst op de agenda te zetten, bijvoorbeeld met:

  • het verkennen van de kansen en risico’s
  • het maken en doordenken van de scenario’s
  • het in kaart brengen van opties
  • het vormen van een toekomstvisie
  • het maken van business cases
  • het op gang brengen van toekomstgerichte vernieuwing

Voor bedrijven die zelf met onze Klaar om te wenden-methode aan de slag willen met scenario’s en strategie kunnen we een op maat gemaakte incompany training ontwerpen en faciliteren. Uw projectgroep, management team, bestuur of directie maakt dan in een dag kennis met de theorie en de praktijk van de methode. Ook ‘mengvormen’ van een zelf uitgevoerd strategietraject met op gezette tijden ondersteuning van onze professionals behoort tot de mogelijkheden.
De Ruijter Strategie heeft de volgende bedrijven op diverse manieren ondersteund:

Wilt u meer weten over wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via (020) 625 02 14, of mail naar Jolanda van Heijningen: jolanda@deruijter.net