InsuranceLAB verzekeraars van start

"Een plek om in dialoog te gaan met anderen om tot innovatie te komen. Binnen, maar liefst ook buiten de sector."

Het nieuwe insuranceLAB van het Verbond van Verzekeraars is een multifunctionele, high tech ingerichte ruimte. De ruimte is zeer geschikt voor interactieve innovatiesessies, trendverkenningen of scenarioworkshops, waarbij u in een inspirerende ruimte nadenkt over bijvoorbeeld productontwikkeling, business modellen of uw bedrijfsstrategie.

"Een plek om in dialoog te gaan met anderen om tot innovatie te komen. Binnen, maar liefst ook buiten de sector." Zo verwoordde directeur Richard Weurding van het Verbond het doel van het gloednieuwe InsuranceLAB tijdens de opening in Den Haag. Minister Kamp van Economische Zaken kon zich goed in deze doelstelling vinden en beoordeelde het lab als 'het mooiste dat hij tot dan toe had gezien'.
Als één van de externe partijen voor de facilitatie van workshops in het lab heeft De Ruijter Strategie meegedacht en geadviseerd over de inrichting en de mogelijkheden voor werkvormen.

Lees hier meer over het InsuranceLAB. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor procesontwerp en facilitatie van een innovatieworkshop? Neem contact op met Jolanda van Heijningen of bel (020) 625 02 14.