Amsterdam-Noord Toekomstvisie 2030

Hoe ziet Amsterdam-Noord eruit in 2030? Dat heeft het bestuur van Amsterdam-Noord aan de burgers zelf gevraagd. De opdracht aan hen was: “Droom, denk en doe mee en laat u fantasie de vrije loop”.

Bij het project Toekomstvisie 2030 in september 2012 zijn in stadsdeel Noord 800 ideeën ingezameld over hoe Noord er in 2030 uit kan gaan zien. Dat heeft geresulteerd in vier scenario’s.

Elk scenario is een mogelijk beeld van hoe Noord er in 2030 uit kan gaan zien. U kunt de gehele scenario’s lezen en de bijbehorende artist impressions bekijken op www.toekomstvisie2030.nl.

Met deze scenario’s gaat Amsterdam-Noord door naar de volgende stap. Ook in deze fase kunnen de burgers en bedrijven van Amsterdam-Noord meepraten over de vier toekomstscenario’s. Na deze fase wordt er een toekomstvisie ontwikkeld.

Wil u meer informatie over het ontwerpen en uitvoeren van een multi-stakeholder, participatief gemeentevisie-traject? Neem dan contact op met Renate Kenter op (020) 6250214 of mail naar renate@deruijter.net.