Klaar om te wenden

Handboek voor de strateeg door Paul de Ruijter en Saskia Stolk, met medewerking van Henk Alkema. Nu in de tweede druk!

Strategen zijn nodig. De wereld om ons heen verandert continu. Er is onzekerheid over de toekomst en er is behoefte aan visie. Wat brengt de toekomst? Waar gaan we heen? Wat is ons succesverhaal?

Dit handboek is bedoeld voor iedereen die in samenwerking met anderen de toekomst op de agenda wil zetten, breder wil kijken dan alleen naar winst en verder dan de korte termijn. Het beschrijft in praktische termen over welke acht vragen we continu in gesprek moeten blijven om een toekomstvaste strategie te kunnen voeren in een dynamische en onzekere wereld.

Waarom kwam Shell sterker uit de eerste oliecrisis en hoe bereidde de Rabobank zich al in 2004 voor op de kredietcrisis? Hoe zetten multinationals de toekomst naar hun hand en hoe bereidt onze krijgsmacht zich voor op de volgende oorlog? Voor elke (toekomstige) strateeg geeft dit boek de hulpmiddelen in handen om zijn of haar organisatie klaar te maken om te wenden.

Bekijk een interview met de auteurs:

Meer weten over dit boek, of over een training op basis van de methode ‘Klaar om te wenden’ ? Of wilt u de samenvatting van het boek als pdf ontvangen?
Neem contact op met Jolanda van Heijningen op (020) 625 02 14 of mail naar jolanda@deruijter.net.

Volg de Klaar om te wenden groep op LinkedIn

Bestellen
U kunt het boek bestellen via Managementboek.nl